Een kaasplank op je bedrijf​

Bestellen op factuur?

We verwijzen je graag door naar onze webshop.

Vermeld tijdens het bestellen zeker je BTW-nummer. 

Het BTW-veld op de bestelpagina van de webshop.

Wat anderen zeggen

 

Sinds 2015 verzorgden we al bij meer dan 1000 bedrijven met succes een heerlijke teamlunch of maakte we al heel wat zware veraderingen lichter met onze top producten. Vraag gerust naar een voorstel op maat als je niet direct je gading kan vinden op onze website voor particulieren. 

"Nogmaals hartelijk dank voor alles , het was top !" 😊
Marleen Van de Velde
Operations
Voor een congres hadden we voor een 30-tal personen een leuke catering oplossing nodig en De Kaasconnaisseur bezorgde ons een mooi aanbod aan kaasplankjes. Allemaal afgeleverd in een mooie doos met een stijlvolle documentatie. Was echt top en zeker voor herhaling vatbaar !
Elke Heinrich
Account manager Bank van Breda

Referenties

Bedrijven die reeds genoten hebben van onze kaasplanken.

We hebben reeds een aantal maal samengewerkt met De Kaasconnaisseur. Zowel voor de catering van onze grotere events, als voor interne teamlunches. Het was keer op keer een succes.

We hebben reeds een heel aantal "klassieke" zaken gedaan zoals belegde broodjes of hapjes catering, maar bij De Kaasconnaisseur hebben we steeds het meeste waar voor ons budget. We hadden op het laatste event plots 6 mensen die afvielen en het was ook geen enkel probleem om dat aantal last minute nog gewijzigd te krijgen.
Jeroen van Raemdonck
Jeroen van Raemdonck
CEO Varamedia
Scroll to Top