Snelle links:

Catering voor je event

Vanaf €13,90 p.p.

Jouw leverancier van culinair levensgeluk

Breng de beste en meest exclusieve kazen naar jouw event, steeds inclusief een gedreven kaasmeester die het verhaal van de producten met passie en overgave brengt. Dat is hoe we voeding transformeren in beleving. 

Hierdoor creëren we een gespreksonderwerp en zorgen we voor verbinding , want hoe verschillend we als individu ook mogen zijn, culinair levensgeluk komt bij iedereen op dezelfde manier binnen… 

No stress, so you can take it cheesy

Daarbij zorgen we dat we steeds jou ontzorgen van …je mogelijke zorgen.

De 4 grootste zorgen bij het organiseren van catering voor je “bedrijfs)event

We hebben geen elektriciteit nodig, en enkel 2 meter tafel van minimaal 60cm breed nodig om het buffet uit te stellen. En een vergelijkbare tafel om alles op voor te bereiden. We kunnen opzetten in minder dan 1.5u daardoor werken we tijds-en kosten efficiënt. Door de eenvoud kunnen we op eender welke locatie werken, van op kantoor tot op een veld, flexibiliteit is koning hier.

We hebben keuze uit 100+ producten om ons assortiment mee te gaan bepalen. Dat zorgt ervoor dat we bijzonder veel opties hebben om ook op vlak van voedingsgewoonten alle de nodige aanpassingen te kunnen doen.

Door de aard van onze producten kunnen we ook hier zeer flexibel zijn. We brengen steeds extra producten mee zodat de laatste persoon die aanschuift, nog steeds een compleet en weelderig buffet voor zich heeft staan. Producten die niet zijn aangesneden kunnen we recupereren zodat jij niet hoeft op te draaien voor no shows. We staan toe dat we tot 10% afwijkingen nadien kunnen crediteren.

Door het niveau van onze producten, in combinatie met de zeer hoogwaardige buffetmaterialen én de stijlvolle presentatie bieden wij een ongezien prestigeniveau aan tegen een fractie van de prijs van gastronomische topcatering. Niemand kan concurreren met ons prijs-kwaliteitsratio.

Formules

 

Welke catering formule wens je graag te bestellen.

Vrijblijvende offerte aanvragen


Gebruik onderstaand formulier voor de aanvraag van je catering.

(Velden met een * zijn verplicht.)

Bestel een gratis testpakket


Nog aan het twijfelen ? Wij laten onze producten voor zich spreken. Vraag nu je gratis testpakket aan met het formulier hieronder. We nemen nadien contact met u op om het proefpakket op maat van u behoefte aan te passen en op te sturen. 

(Velden met een * zijn verplicht.)

Referenties

Bedrijven die reeds genoten hebben van onze kaasplanken.

We hebben reeds een aantal maal samengewerkt met De Kaasconnaisseur. Zowel voor de catering van onze grotere events, als voor interne teamlunches. Het was keer op keer een succes.

We hebben reeds een heel aantal "klassieke" zaken gedaan zoals belegde broodjes of hapjes catering, maar bij De Kaasconnaisseur hebben we steeds het meeste waar voor ons budget. We hadden op het laatste event plots 6 mensen die afvielen en het was ook geen enkel probleem om dat aantal last minute nog gewijzigd te krijgen.
Jeroen van Raemdonck
Jeroen van Raemdonck
CEO Varamedia
Scroll to Top